Bejelentés


Oriflame 2011


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az Oriflame-ről röviden
A vállalatot egy testvérpár és a testvérpár egyik barátja alapította 1967-ben. Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ mintegy 62 országában értékesíti termékeit.
A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,3 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz. A vállalat éves árbevétele 1,3 milliárd euró.
Az Oriflame kitűnő üzleti lehetőséget kínál mindazoknak, akik mihamarabb szeretnének munkájukkal pénzt keresni, és akik személyes álmaik és céljaik elérése érdekében készek is megragadni ezt a valóban egyedülálló ajánlatot. Keress pénzt még ma, és váltsd valóra az álmaidat már holnap!TM
Az emberek és a természet iránti tisztelet - ami a cég társadalmi és környezetvédelmi tevékenységében egyaránt megnyilvánul - a vállalat működésének mozgatórugója. Az Oriflame a World Childhood Foundation (A világ gyermekeiért alapítvány) társalapítója, és világszerte számos jótékonysági kezdeményezést támogat. Az Oriflame Cosmetics a Nasdaq OMX Nordic tőzsdén jegyzett vállalat.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!